DE-PICNIC

Banquets

Els nostres aperitius són totalment casolans, cuinats i elaborats el mateix dia de l’esdeveniment o fins i tot in situ, en les seves instal·lacions.
Els serveis inclouen, el staff necessari, el transport a qualsevol punt de Catalunya, el muntatge i tot el material necessari per al seu consum.
Els menús són orientatius i representen un exemple, tots ells són modificables i es poden realitzar opcions a mesura de les necessitats de cada servei.

Algunes Propostes

Menú A:

Benvinguda:

Copa de cava Brut Naure DO Catalunya Ecològic

Petits aperitius

Entrant:

Bombons de foie garapinyats amb torradetes de cristall

O

Tàrtar de salmó i alvocat sobre tomàquets cirera confitats

Plat Fort:

Tronc de bacallà sobre llit d’escalivada.

O

Melós de vedella al cabernet Sauvignon amb chalotas confitades

Postres:

Brownie de xocolata i nous amb maduixes al calvados

Begudes:

Aigua

Vi negre, blanc, rosat D.O. Catalunya

Refrescos:

Cava per a les postres.

Cafè o fusions.Nuevo párrafo